Locatie Douve Weien/Benzenraderweg

De hoofdlocatie van onze school bevindt zich aan de Vullingsweg in de wijk Heerlerbaan.
De locatie Benzenraderweg ligt in de wijk Douve Weien.

Onze missie is "Samen sprankelend leren voor het leven."

Aan het gebouw zijn twee speelpleinen en een speellokaal voor de kleuters verbonden.
De kinderen van groep 3 t/m 8 gymmen in de grote nieuwe sporthal bij Bekkerveld.
Er zijn 7 groepen, een computereiland en een grote aula voor gezamenlijke activiteiten en feesten.
In een van de vleugels van het gebouw bevindt zich de peutergroep, met wie de school nauwe contacten onderhoudt. Vanaf januari 2022 wordt onze locatie gerenoveerd. We krijgen 2 lokalen erbij en de binnenkant wordt verbouwd. Groep 8 verhuist vanaf januari naar een vleugel van het Bernardinuscollege.

Team Benzenraderweg

instroomgroep A    Kitty Jennekens en Frida Hemmes
groep 1/2   B         Manon Smeets en Michelle Jongen
groep 1/2   C         Filomena Masala en Anita Spee
groep 3                 Esther Gussen
groep 4                 Maurice Raumanns en Michelle Jongen
groep 5                 Barbara Cauberg
groep 6                 Camilo van Hoof
groep 7                 Anouk Persoon
groep 8                 Nancy Kisters en Nicole Eurlings

Wilt u meer weten of wilt u onze school in bedrijf zien, neem dan gerust contact met ons op.