Groep 8 2022-2023

Dit is groep 8, de oudsten van de school. Een spannend jaar met o.a. het Gips project, de Route 8 eindtoets, de musical en het schoolkamp. Juffrouw Tamara werkt fulltime in groep 8.

GIPS Project

Op woensdag 28 september en woensdag 5 oktober kwamen er medewerkers van GIPS (Gehandicapten Informatie Project Scholen Spelen & Leren) op bezoek, die samen met ons spelletjes hebben gedaan en spelenderwijs hebben laten zien hoe het is om te leven met een beperking. Dit was erg leuk en leerzaam!

Kinderboekenweek

Op woensdag 5 oktober begint de Kinderboekenweek met dit jaar het thema Gi-ga-groen. In het kader van de Kinderboekenweek gaat groep 8 op 11 oktober naar de bibliotheek in Heerlen, waar wij een leuk programma aangeboden krijgen. Foto's volgen.