Groep 7

 
 
 
Er waren 5 zieken. De foto komt er z.s.m. aan.

nieuws van vorig schooljaar
 

Bezoek Schunck* glaspaleis


Groep 7 bracht in januari een bezoek aan Schunck* waar de tentoonstelling "DepArtment store "te zien was. Studenten van de kunstacademie in Maastricht verzorgden de rondleiding. Het ging over 75 jaar beeldende kunst in Heerlen gecombineerd met de geschiedenis van het Glaspaleis.
 

 

Winterfeest


Dit jaar zamelden we geld in voor de egel-opvang in Stein. Enkele kinderen hadden tekeningen geschilderd en meester Camillo en meester Kylian hebben steeds met groepjes kinderen wafels gebakken. De eerste porties wilden niet lukken, maar na een telefoontje met thuis ging het prima:)
Merijn en Nora hadden hun wafels al thuis gebakken en die waren binnen een kwartier uitverkocht.
 
 
Sinterklaas

Ook dit jaar was Sint op de Tovercirkel op bezoek. We kregen een klassencadeau. Rafael en Djenna mochten het in ontvangst nemen. Een schaakspel! Daarna vierden we surprise in de klas. Iedereen had weer erg zijn best gedaan. Het was een leuke dag.


 
nieuws van vorig schooljaar

Sinterklaas surprise

Dinsdag 5 december vierden we het sinterklaasfeest.
De kinderen hebben weer prachtige surprises voor elkaar gemaakt dit jaar.
Het was een erg gezellige dag. Morgen lekker uitslapen i.v.m. de studiedag.
 
 
 

Mad Science

Ieder jaar komen de mensen van Mad Science een workshop geven. Dit keer ging het over verplaatsen van luchtdruk. De kinderen zijn nieuwsgierig zijn en mogen voorspellen wat er gaat gebeuren. Sommigen mogen een handje helpen.