groep 2

Groep 2   2021-2022

Dit is groep 2 waar juf Lian maandag, woensdag en vrijdag werkt. En juf Ernestine dinsdag en donderdag werkt.

Afgelopen schooljaren

''Kleuter4daagse''

Dit jaar deden we als school mee met de sportieve Kleuter4daagse!! van 21 t/m 24 september.
De kleuter4daagse was een beweegfeest voor alle kleuters van onze school.
We liepen iedere dag een half uurtje in de buurt van de school.
Wat een sportievelingen allemaal.
Na afloop van de 4 dagen kregen alle kleuters een medaille en een diploma.
Super gedaan allemaal! Proficiat!!

Nationale kraanwaterdag : 23 september 2020

Woensdag 23 september 2020 organiseerden de Nederlandse drinkwaterbedrijven een gezamenlijke Nationale Kraanwaterdag. Wij als school deden ook mee en schonken deze dag aandacht aan kraanwater als duurzame en gezonde dorstlesser. Aan de hand van allerlei activiteiten en proefjes ontdekten kinderen van groep 1 t/m 8 waar hun kraanwater vandaan komt, hoe kraanwater wordt gezuiverd en hoe je zelf slim kunt omgaan met dit gezonde en duurzame natuurproduct.
Ook was er die dag nog een verrassing voor alle  kinderen. Iedereen kreeg z'n eigen bidon met naam en naam van de school erop.
Vanaf nu zullen we iedere woensdag naast onze gruitendag ook alleen maar kraanwater drinken.